Web Analytics Made Easy - Statcounter

معلمانی که پس از ارزیابی نخست حداقل امتیاز لازم برای احراز رتبه آموزشیار معلم را کسب نکنند از تاریخ عدم احراز رتبه و با اعلام هیئت ممیزه ذی‌ربط برای مدت یک سال از فوق‌العاده رتبه آموزشیار معلمی برخوردار خواهند شد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم؛ رتبه‌بندی معلمان وارد فاز عملیاتی و اجرایی شد و با پیگیری مرکز فناوری وزارت آموزش و پرورش، سامانه رتبه‌بندی معلمان به آدرس rtb.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

medu.ir نیز فعال شد. 

معلمان با توجه به زمان‌بندی اعلام شده باید اطلاعات خود را در سامانه رتبه‌بندی به آدرس rtb.medu.ir بارگذاری کنند.

محسن زارعی رئیس مرکز سنجش وزارت آموزش و پرورش درباره روند ارزیابی معلمان در فرآیند رتبه‌بندی به تسنیم گفت: آموزش ارزیابان با همکاری مرکز آموزش مدیریت دولتی انجام می‌شود، این آموزش به صورت خودخوان، حضوری و غیرحضوری است و هم‌اکنون ثبت‌نام و اعلام فرایند مرحله خودخوان در حال انجام است.

به گفته او؛ از 5 شهریورماه آموزش حضوری ارزیابان آغاز می‌شود و پس از تکمیل فرایند آموزش، افرادی که گواهینامه دریافت می‌کنند به عنوان ارزیاب معرفی و بررسی معلمان را انجام می‌دهند. ارزیابان از بین معلمان انتخاب شده‌اند و این مرکز وظیفه آموزش آنها را بر عهده دارد. کارنامه‌ای بر اساس ارزشیابی‌ها در قالب یک داشبورد در اختیار معلمان قرار می‌گیرد تا از نقاط قوت، ضعف و شایستگی‌ها مطلع شوند و توصیه‌هایی در مسیر رشد به آنها ارائه می‌شود تا برای پیشبرد و توسعه شایستگی‌ها برنامه‌هایی داشته باشند.

زارعی متذکر شد: معلمان هر استان توسط ارزیابان آن استان بررسی می‌شوند، بررسی شایستگی‌ها توسط ارزیابان انجام می‌شود و تعیین و رتبه برعهده هیئت‌های ممیزه شهرستان و استان و در رتبه‌های بالاتر ستاد است؛ اگر معلم به رتبه تعیین شده اعتراض داشت ساز و کار اعتراض در سامانه تعیین شده است و واحد ارزیابی عملکرد وزارت آموزش و پرورش براساس مستندات ارائه شده رسیدگی به اعتراض را انجام می‌دهد.

همچنین در شیوه‌نامه اجرایی نظام رتبه‌بندی معلمان آمده است:

1. رتبه‌بندی معلمان مطابق ضوابط مقرر در قانون اجرایی می‌شود.

2. این شیوه‌نامه ناظر برمرحله استقرار نظام رتبه‌بندی معلمان بوده و مرحله ارتقای رتبه معلمان با رعایت ماده 21 آیین‌نامه عملیاتی خواهدشد.

تمام مراحل رتبه‌بندی به صورت الکترونیک

3. معاونت برنامه ریزی و توسعه منابع وزارت آموزش و پرورش به منظور اجرای فرآیند رتبه‌بندی معلمان برای طراحی و استقرار سامانه رتبه‌بندی توسط مرکز توسعه آموزش مجازی، فناوری و امنیت اطلاعات اقدام کرده به نحوی که تمام فرایندهای دریافت مدارک و مستندات مشمولان، ارزیابی و سنجش معلمان، اعمال امتیاز ازسوی هیئت ممیزه ذی‌ربط و دریافت اعتراضات و رسیدگی به آن به صورت الکترونیک و از طریق این سامانه انجام می‌شود.

4. مرکز سنجش وزارت آموزش و پرورش با توجه به نقش و مسئولیت ارزیابان حرفه‌ای در فرایند سنجش و ارزیابی مشمولان حداکثر ظرف یک هفته از تاریخ ابلاغ این شیوه‌نامه با ارسال اطلاعیه‌ای نسبت به شناسایی و معرفی افراد صاحب‌نظر جهت آموزش به مرکز آموزش مدیریت دولتی اقدام و در صورت طی کردن دوره آموزشی و دریافت گواهی‌نامه ارزیابی آنها را ساماندهی و بر عملکردشان نظارت کند.

5. با توجه به ضرورت تشکیل هیئت‌های ممیزه، احکام اعضای هیئت ممیزه مرکزی و روسای هیئت ممیزه استانی از سوی وزیر آموزش و پرورش صادر می‌شود. احکام اعضای هیئت‌های ممیزه استانی و روسای هیئت‌های ممیزه شهرستان توسط مدیرکل آموزش و پرورش استان و رئیس آموزش و پرورش صادر می‌شود.

روند پاسخگویی به اعتراضات

کارگروه تخصصی نظارت و رسیدگی به اعتراضات با مسئولیت مدیرکل ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات و با عضویت نمایندگان دفتر حقوقی و هماهنگی هیئت‌های رسیدگی به تخلفات اداری و نیز متناظر با آنها صرفاً در سطح استان تحت نظر هیئت ممیزه ذی‌ربط تشکیل می‌شود.

6. فرایند جمع‌آوری، بررسی اسناد و مستندات مشمولان، امتیازدهی و نهایتاً تایید رتبه آنها از طریق سامانه رتبه‌بندی انجام می‌شود.

7. هیئت‌های ممیزه ذی‌ربط با کمک سایر مراجع ارزیابی کننده می‌توانند صحت و اعتبار مدارک و مستندات ارائه شده توسط مشمولان را به نحو مقتضی و با استعلام از مراجع ذی‌صلاح و قبل از تأیید نهایی رتبه استحقاقی معلم احراز کنند.

8. مشمولان با در نظر گرفتن مفاد جداول ماده 4 آیین‌نامه اجرایی و متناسب‌سازی با امتیازات کسب شده مندرج در جداول زیر با تایید هیئت ممیزه ذی‌ربط در یکی از از رتبه‌های 5 گانه قرار خواهند گرفت.

9. حداقل امتیاز موردنیاز برای احراز هر یک از رتبه‌های مشمولین براساس سهم امتیازات کسب شده در جدول شماره 5 است.

شرط برقراری فوق العاده رتبه‌بندی

10. برقراری فوق العاده رتبه‌بندی برای هر یک از رتبه‌ها و همچنین شرایط احراز هریک از آنها منوط به کسب حداقل امتیاز مربوط به شایستگی‌های عمومی همان رتبه خواهد بود.

11. آن دسته از مشمولانی که پس از ارزیابی نخست حداقل امتیاز لازم برای احراز رتبه آموزشیار معلم را کسب نکنند از تاریخ عدم احراز رتبه و با اعلام هیئت ممیزه ذی‌ربط برای مدت یک سال از فوق‌العاده رتبه آموزشیار معلمی برخوردار خواهند شد این معلمان می‌توانند در فرصت یک ساله با کسب امتیاز لازم و شرکت در ارزیابی مجدد و با تایید هیئت ممیزه ذی‌ربط در رتبه استحقاقی قرار گیرند در صورت عدم کسب امتیاز لازم در فرصت اعطایی یک ساله، فوق‌العاده رتبه آموزشیار معلمی در پایان یک سال قطع خواهد شد.

12. نحوه صدور حکم کارگزینی افراد مشمول بعد از طی مراحل قانونی، تعیین و تایید توسط هیئت ممیزه از سوی امور اداری انجام می‌شود و به ذی‌نفع و واحد آموزشی وی اعلام می‌شود.

13. رسیدگی به اعتراضات احتمالی مشمولین در زمینه نحوه رسیدگی، ارزیابی و تعیین رتبه آنها توسط هیئت ممیزه و با استفاده از ظرفیت کارگروه تخصصی نظارت و رسیدگی به اعتراضات انجام می‌شود.

14. مرکز سنجش وزارت آموزش و پرورش موظف است پس از اجرای دوره ارزیابی برای هر یک از شرکت‌کنندگان کارنامه احراز شایستگی با محتوای نقاط ضعف و قوت صادر و همراه با الزامات و توصیه‌های آموزشی و برنامه‌های توانمندسازی در قالب (سامانه رتبه بندی و مسیر رشد معلم) به آنها ارائه کند، شرکت در ارزیابی دوره‌های بعدی (ارتقای رتبه) منوط به طی موفقیت‌آمیز الزامات مندرج در این شیوه‌نامه از سوی ارزیابی شوندگان است.

شیوه‌نامه رتبه‌بندی معلمان را از اینجا دریافت کنید.

افزایش جمعیت دانش‌آموزان اتباع/ کمبود معلم در شهرستان‌های تهرانجزییاتی از آموزش ارزیابان و فرایند تعیین رتبه معلمانچه مدارکی باید در سامانه رتبه‌بندی معلمان بارگذاری شود؟گروه‌های مشمول رتبه‌بندی معلمان اعلام شداحراز رتبه‌ها در رتبه‌بندی معلمان بدون آزمون انجام می‌شودکمبود معلم برای مهر امسال چگونه جبران می‌شود؟!/ نگهداشت معلمان در آستانه بازنشستگی

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: وزارت آموزش و پرورش رتبه بندی معلمان معلمان وزارت آموزش و پرورش رتبه بندی معلمان معلمان وزارت آموزش و پرورش سامانه رتبه بندی رتبه بندی معلمان فوق العاده رتبه هیئت های ممیزه حداقل امتیاز انجام می شود امتیاز لازم شایستگی ها احراز رتبه رتبه ها شیوه نامه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۹۷۸۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خبرهای خوش برای معلمان/ باباهای مدرسه ساماندهی می شوند

به گزارش خبرنگار مهر، قاسم احمدی لاشکی با بیان اینکه بزرگداشت مقام معلم فقط به بهانه یک روز و ۱۲ اردیبهشت نیست گفت،: همه موظفیم برای تکریم این مقام همه روزه تلاش کنیم.

وی با عنوان اینکه معلم تا پایان عمر معلم است، ادامه داد: اینکه در هفته معلم به پیشکسوتان عددی داده نمی‌شود قابل تحمل است و باید این مسئله زیربنایی اصلاح شود.

احمدی با بیان اینکه معلم عامل توسعه است و اگر قرار باشد تحولی اتفاق بیفتد منشأ آن از انسان و آموزش و پرورش است، تصریح کرد: اگر جامعه به معلم بها بدهد آینده کشور را ساخته است و برای نظام تعلیم و تربیت چند عنصر از جمله فضای آموزشی، کتاب و بودجه و مهم‌تر از همه معلم نیاز است.

معاون حقوقی وزارت آموزش و پرورش تاکید کرد: سند تحول بنیادین آموزش و پرورش رکن اساسی برای اجرای تحول است و معلمی که باور داشته باشد رکن این محور خواهد بود.

احمدی گفت: در برنامه تحولی اقدامات خوبی را شروع کردیم و اتفاقات بزرگی در سه سال گذشته رقم خورده است و تأسیس سازمان ملی تربیت کودک از اقدامات مهم است.

وی با بیان اینکه اکنون مهد کودک‌ها و پیش دبستانی‌ها در اختیار سازمان دیگری بودند و به گونه‌ای خاص آموزش می‌دادند ادامه داد این در حالی که در هیچ جای دنیا بخشی از آموزش در اختیار وزارتخانه دیگر و بخشی در اختیار آموزش و پرورش نیست.

وی با بیان اینکه ۷ میلیون کودک زیر ۷ سال در کشور وجود دارد گفت: برای این تحول باید رتبه بندی رخ می‌داد و الحمدلله نظام رتبه‌بندی معلمان انجام شد.

احمدی با عنوان اینکه رتبه و درجه در نظام رتبه بندی مهم نیست، گفت: اساسنامه نهضت سوادآموزی در برنامه هفتم تغییر پیدا خواهد کرد افزوده برای معلمان فعال در مدارس غیردولتی نیز مصوبه گرفته شده است و قانون شدید اعلام می‌کند که در مدارس غیر دولتی و باید قانون کار کامل پرداخت شود.

معاون حقوقی وزارت آموزش و پرورش گفت: در قانون بودجه سال جاری رقمی برای نیروهای خدماتی آموزش و پرورش در نظر گرفته شده است، همچنین برای جذب ۲۰۵ هزار نیروی انسانی سهمیه گرفته شده است.

وی ساماندهی باباهای مدرسه و نیروهای خدماتی را از برنامه‌های مهم ذکر کرد.

کد خبر 6097942

دیگر خبرها

  • دانشگاه کاشان درجایگاه سوم انتشار مقالات رتبه بندی آسیایی تایمز
  • تبدیل وضعیت شغلی فرهنگیان با جدیت دنبال می‌شود
  • استان بوشهر رتبه ۱۳ کشور در کنکور سراسری را دارد
  • آغاز ارزیابی تکمیلی آزمون استخدامی صندوق تامین خسارت های بدنی
  • سهم دشتستان از رتبه‌های برتر کنکور افزایش یابد
  • جذب در آموزش و پرورش بر مبنای سوابق آموزشی معلمان
  • خبرهای خوش برای معلمان/ باباهای مدرسه ساماندهی می شوند
  • سابقه زیاد همکاری با آموزش و پرورش، از اولویت‌های جذب معلمان است
  • ۶۰ هزار میلیارد تومان برای قانون رتبه‌بندی معلمان هزینه شد
  • ۵۷۰ هزار معلم به نظام رتبه بندی اعتراض کردند